Frokostmøte for næringslivet i Åsnes om bærekraft

Nye regler omkring bærekraft - hva betyr dette for din bedrift?

Alle bedrifter vil på kort sikt bli berørt av nye krav innen bærekraft. Om ikke offentlige krav berører din bedrift, så vil kunder og leverandører begynne å stille krav. Og jobbsøkere! Hva svarer din bedrift da?

Nye regler omkring bærekraft - hva betyr dette for din bedrift?

Vi inviterer til frokostmøte på Atico, Flisa fredag 13. oktober klokka 8 - 10.

Når vi i næringshagene snakker om bærekraftige bedrifter, er vårt første fokus at bedriften må ha bærekraftig økonomi. Dernest må de sosiale forhold for de som arbeider i bedriften være bærekraftig. Når dette er på plass, kan vi vurdere bedriftens påvirkning på miljø og klima.

Og det som er fascinerende, er at disse tre elementene påvirker hverandre! Det er stor sannsynlighet for å forbedre bedriftens økonomi ved å gjøre tiltak innen andre bærekraftsmål.
 
FN har definert 17 ulike bærekraftsmål. Hvilke av disse kan dere i din bedrift ha fokus på for å styrke posisjonen i markedet?

Program

  • Frokost serveres
  • Rask gjennomgang av de nye reglene
  • Hvilken betydning har dette for bedriftene i Åsnes? – konkrete eksempler
  • Hvordan bruke dette til å posisjonere seg i markedet og bedre økonomien? – konkrete eksempler
  • Hvordan kan næringshagen hjelpe til? – konkrete eksempler

Velkommen! 

 

Meld deg på skjemaet nedenfor innen 8. oktober.

Påmelding: "Nye regler omkring bærekraft - hva betyr dette for din bedrift?"

Næringspub torsdag 30. november på Kvisle Herregård kl 19

Program fra kl 19:00: Velkommen v/Solør Næringshage med forfriskninger Presentasjon av tre små bedrifter du kanskje ikke visste fantes i Åsnes Kåseri om Kvisle Herregård og mat- og drikkekultur ved daglig leder Per Magnus Haig Det blir mulighet for å kjøpe drikke og litt snacks i baren etter kåseriet.

Kræsjkurs i oppsøkende B2B salg!

Sales Mojo Startup består av kurssamlinger med en kombinasjon av teori og praktisk trening. Kort sagt det du trenger for å få fart på omsetningen!