Målbedrifter i Solør

Snekkerbedrift som skreddersyr etter kundens behov, besøk hjemmesiden !

 

Solør Mek påtar seg i hovedsak konstruksjons-, service- og vedlikeholdsoppdrag for den lokale industrien, men leverer også til privatmarkedet, besøk hjemmesiden .  

Handelssenteret Flisa er foreningen for næringslivet på Flisa og i omegn.

Les mer

Medlemskap hos Puls inkluderer treningsal med muligheter for treningsveiledning, gruppetrening som sykkel, step, zumba, bodyburn, sirkel, etc. Puls har også klatrevegg, squashhall og barnepass.

Les mer

Utviklingskompetanse med fokus på økonomi og regnskap.

Les mer

Din motebutikk på Flisa

Les mer

Huser blant annet Victus Trening og Helse og Victus MMA.

Les mer

Velkommen til et av landsdelens mest unike herskapshus med en fascinerende historie.

Besøk hjemmeside!

Finnskogen Natur Kultur Helse Gård ligger høyt og fritt midt i hjertet av mystiske Finnskogen.

Les mer

Hva er egentlig en målbedrift, og hvorfor skal bedriften bli det?

Målbedrifter er innen kategorien små og mellomstore bedrifter, som driver kommersiell virksomhet, og som har et mål og ønsker om vekst og utvikling.

Næringshagene i Norge har som hovedmål å skape vekst i lokalt næringsliv. Gjennom en såkalt målbedriftsavtale, kan bedrifter kjøpe hjelpetjenester av næringshagen.

En av de store fordelene med å være en målbedrift tilknyttet en næringshage, er at du blir en del av et statsfinansiert program, som kvalifiserer for støtte fra SIVA. Det betyr at de tjenestene du kjøper av næringshagen delfinansieres av SIVA. Dermed betaler du en lavere egenandel for tjenestene, i stedet for å kjøpe tjenestene til markedspris hos en annen aktør.

For å bli en målbedrift må man inngå en skriftlig målbedriftsavtale med næringshagen. Den kan inneholde spesifikk informasjon om tjenester som skal kjøpes, og et tidsrom som er knyttet til tjenestene. Men den kan også være mer generell, og eksempelvis inneholde og estimere på timer man ser for å kjøpe av næringshagen.

Målbedrifter har blant annet muligheter for å få en vekstgjennomgang med  Vekstsporet . Næringshagene har sertifiserte rådgivere/forretningsutviklere, som har ansvar for gjennomføring av Vekstsporet.

Hvis du ønsker å utvikle din bedrift, vokse og skape større verdier - så  ta kontakt  for en uforpliktende samtale, vi skreddersyr hjelp etter bedriftenes behov!