Næringstreff i Solør

Lærte om hvordan man sikrer bedriften mot dataangrep!

Under næringstreffet med tittel "Trygg i skyen" i kommunestyresalen på Flisa fikk vi nyttige tips om hvordan vi kan beskytte bedriften mot dataangrep.

- Har du sørget for tofaktorautentisering?

- Hva med databackup?

Lærte om hvordan man sikrer bedriften mot dataangrep!

De fleste bedrifter bruker skytjenester til pålogging, e-post, lagring av data og samhandling. Det er enkelt å kjøpe disse tjenestene, og de fleste fikser dette lett selv uten en IT-avdeling eller partner. Men hva med sikkerheten? Er det slik at leverandørene av disse tjenestene sørger for at det er ivaretatt? Svaret på det er nei! 

Opprinnelig solung Lars Sorknes, til venstre på bildet under, og Tommy Junge, begge ansatte i Veni, sørget for å gi oss enkel og forståelig informasjon om hva vi må passe på. Vi fikk presentert flere svindeleksempler, advarsler og innsyn i trender innen hacking, løsepengevirus, phishing og annet røveri. Ikke minst fikk vi praktiske tips om hvordan vi kan beskytte data. 

Vi kan med sikkerhet si at dette er et tema vi jevnlig må ha fokus på, og at vi ikke kan tro at dette ikke skjer oss. Stadig flere små og mellomstore bedrifter utsettes for angrep, nettopp fordi man ikke tar det på alvor. 

Et viktig budskap fra Veni var ikke minst - det er faktisk ikke er så mye som skal til for å trygge bedriftsinformasjon.

 

 

Hvordan få nye ansatte til bedriften?

29 september 2022

Bedrifter trenger folk og kompetanse, folk trenger arbeid. Hvordan kan vi jobbe sammen for å løse rekrutteringsutfordringene? Atico og Solør Næringshage inviterer næringslivet til frokostmøte med tema: – bedriftsrekruttering og arbeid for å hindre utenforskap. Les mer om program og påmelding!

Etablererkurs i Innlandet

31 juli 2022

Går du med tanker om å etablere bedrift? Da er etablererkursene i Innlandet fylke til god hjelp!

Følg Solør Næringshage på Facebook!

29 juli 2022

Solør Næringshage benytter Facebook som en viktig informasjonskanal til næringslivet og innbyggere i Solør. Følg oss der for å få med deg siste næringsnytt!